Takläggning

Hur går det till?

Våra takläggare i Sjuhärad utför takläggning med de allra bästa materialen, inklusive pannor av betong eller tegel, plåt samt papptak. Vi samarbetar endast med de bästa tillverkarna i branschen vilket innebär att vi har full kontroll över kvaliteten genom hela processen. Allt material har egenskaper som passar i olika situationer, beroende på husets önskade karaktär.

Våra takläggare har lång erfarenhet inom branschen. Vi ser alltid till att leverera högsta möjliga kvalité på vårt utförda arbete. Alla uppdrag utförs fackmannamässigt, på detta vis erbjuder vi våra kunder trygghet och kan därmed lämna långa garantier på våra utförda jobb. Våra priser gäller alltid hela takbytet vilket inkluderar, personalkostnad, plåtarbeten, material, transporter, byggnadsställning, containrar, kranbils-upplyft. Allt detta ger dig som kund ett säkert och snyggt tak, samt ökar värdet på er fastighet.

Inget jobb är för litet eller för stort, så tveka inte att kontakta oss för att begära en kostnadsfri offert på ditt uppdrag. För att ta fram en så bra lösning som möjligt för dig ser vi gärna att vi kan komma ut och inspektera huset på egen hand och skapa oss en bild av vilket arbete som krävs och vilken tid det kan ta att utföra. Detta gör att du får tydliga och exakta tidsangivelser på när takläggningen är färdig innan vi inleder arbetet.

– Utbildade för ställning upp till 9m
– Utbildade för fallskydd
– Bas P, samt Bas U

Ansvarsförsäkrade via Svedea AB

Kostnadsfritt hembesök
Tillsammans bokar vi in en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina behov och önskemål på plats.
Start av uppdrag
Nu startar byggprojektet och under arbetets gång har vi kontinuerligt en dialog med er från en kontaktperson.
Slutfört arbete
Efter slutfört arbete bokar vi in ett möte för att tillsammans gå igenom utfört arbete så att ni kan känna er nöjda.

Kostnadsfri offertförfrågan

Vi kommer gärna förbi och ser vad som behöver göras