Om oss

TakTeam 7H är ett familjeföretag som utgår ifrån Sjuhärads-trakten, närmre bestämt Kinna.

Vi på TakTeam 7H är idag ett komplett team specialiserade på tak. Kunden är alltid i fokus för oss, vi lyssnar, tar till oss, och kommer ofta med egna idéer för bästa möjliga resultat. Eftersom vi enbart arbetar med tak, så är det utan tvekan det vi är bäst på. Detta gör oss unika i branschen.

Vi tar aldrig på oss uppdrag som är utanför vårt arbetsområde, på detta vis tror vi att vi kan höja standarden inom branschen. Vi tror och hoppas verkligen att kunderna är noga med att anlita rätt man för uppgiften. Vi arbetar med enbart noggrant utvalda produkter av högsta kvalité. Efter varje avslutat uppdrag, tilldelas kunden alltid en 30 års vattentät garanti.

På TakTeam 7H arbetar vi långsiktigt. Din investering ska ge ett högkvalitativt skydd i många år framöver. Vår takfirma har lång erfarenhet av takarbete och takservice med hela Sjuhärad som arbetsfält. Som etablerad takentreprenör utför vi arbete åt fastighetsägare, bostadsrätter och villaägare. Kontakta oss gärna för kostnadsfri besiktning och offert.

Ta vara på taket, ett nytt tak är både tryggt och snyggt. Det förtjänar ett långt liv!

  • Utbildade för ställning upp till 9m
  • Utbildade för fallskydd
  • Bas P, samt Bas U

Ansvarsförsäkrade via Svedea AB

DCIM/100MEDIA/DJI_0138.JPG

Ett nytt tak är både tryggt och snyggt. Det förtjänar ett långt liv!

Kontakta oss gärna för kostnadsfri besiktning och offert.

Kostnadsfri offertförfrågan